ANEGURIA + LILIT I DIONÍS

10 nov · ds · xxh · Ateneu L’Harmonia
ANEGURIA + LILIT I DIONÍS (FESTA BASCO-VALENCIANA)
6€ [COMPRAR]

Aneguria, també Aneguria aka la Kieta es submergeix als 17 anys en el món del rap. Cantant i MC. Component en les bandes Lapiko Klika i La DOLCE Rima és una de les fundadores d’Eskina Feminista. El 2015 col·labora en el disc de la rapera La Basu en la cançó “Trakamatraka”. El 2017 Aneguria autoedita el seu primer disc “Orxata de xufla”. Va al Japó al festival Fuyi Rock i al novembre d’aquest mateix any guanya l’edició Banden Lehia 2017 organitzat per Azkue Fundazioa. Enguany ha tret un nou disc autoeditat “Franbuesas y palomitas”. El podreu escoltar a l’EH Sona!

Lilit i Dionís és un grup amb més 10 anys de trajectòria que naix el 2006 a Pego, País Valencià, entre el mar i les muntanyes de la Marina Alta. El grup es caracteritza per tindre un caràcter propi molt marcat i des dels inicis adopta un estil eclèctic on predomina la mescla d’estils que des del rock i la música tradicional
s’endinsa en sonoritats de tot el món.  Les seues lletres combinen el caràcter irònic i divertit amb un missatge de transformació social. Canten a l’alegria de viure, a la dignitat de la Terra i els Pobles, a la cultura valenciana i a l’agricultura i la sobirania alimentària com a camí d’independència.