TXOKO

Un racó d’Euskal Herria al bell mig de Barcelona, on a més de trobar un ambient euskaldun et pots apropar a la cultura gràcies a les activitats que es realitzen cada dia.

Situat just darrere del restaurant, és on podeu tastar un bon txakolí, una bona sidra, pintxos i entrepans a preus populars, llegint premsa basca, mirant ETBsat o gaudint de les activitats culturals de petit format.

L’horari del txoko és de dilluns a dijous i diumenge de 18h a 22h, divendres i dissabtes de 18h a 01h. A més, tots els dies, teniu pintxo pote per 2€!

A més, dissabte (de 13h a 16h) i diumenge (de 13h a 16h i de 18h a 23h),  hi gaudireu de l’espai ZABALGUNE, amb degustació i venda de productes bascos, música, llibres i pintxo de txistorra + got de sidra per 2€! (Zabalgune no obrirà els dies de concerts ni l’endemà d’un concert).

Sempre que es pugui es faran els partits dels equips bascos en pantalla gegant.

Troba’ns-hi!

TURISME

Podràs trobar informació turística de tots els territoris d’Euskal Herria.

 

SALA D’ACTIVITATS

Disposem d’una sala d’activitats d’uns 40m2 que es pot cedir sempre que no vagi en contra dels objectius de l’Euskal Etxea, ni es solapi amb cap acte pròpia. Per més informació envieu un missatge a barcelona@euskaletxeak.org