EUSKARA | HAURREN TXOKOA | HAURREN TAILERRA

Si vols aprendre euskara a Barcelona, a l’Euskal Etxea pots fer-ho!

CLASSES PRESENCIALS

Els nostres cursos normals són d’octubre a juny, quatre hores a la setmana (130 hores lectives aproximadament). La matriculació és al setembre (més informació). Al gener obrirem un petit termini per omplir els grups on encara queden places. Els nous alumnes s’integraran en els grups al febrer.

Full de matrícula

A l’estiu també fem cursos d’euskara de dues hores al dia (la primera quinzena de juliol i/o la primera quinzena de setembre) per repassar allò après durant el curs o com una mena d’iniciació, la primera presa de contacte amb aquesta llengua. Són cursets de 20 hores en total.

A l’estiu, a més a més, fem un internat/barnetegi en un entorn euskaldun per practicar allò après durant el curs. Enguany serà del 18 al 26 de juliol; 4 hores de classe als matins, i a les tardes excursions, tallers i altres activitats.


A DISTÀNCIA

Boga: dirigit a aquell alumnat al qual no li és possible realitzar classes presencials. Curs a distància mitjançant Internet, amb el suport i seguiment personalitzat d’una tutora i una classe de dues hores de conversa en grup al mes. Aquest curs també va d’octubre a juny. La matriculació és al setembre. També pots matricular-te més tard, sempre que no comencis de zero i puguis integrar-te en un dels grups de conversa de boga ja creats.

Converses BOGA

Tots els cursos estan homologats per HABE

TALLERS PER INFANTS

Haurren Txokoa: d’octubre a juny, un cop a la setmana. Dirigit als més petits i petites de la casa per tal que puguin jugar i usar l’euskara amb altres infants… a Barcelona! (nens i nenes euskalduns entre 3 i 5 anys).

Haurren Tailerra: d’octubre a juny, un cop a la setmana. Dirigit als petits i petites de la casa per tal que puguin usar l’euskara amb altres infants… a Barcelona! (nens i nenes euskalduns a partir de 6 anys).

Si voleu inscriure la vostra canalla a l’Haurren Tailerra o Haurren Txokoa només heu d’emplenar el full de matriculació afegit i enviar-nos-el mitjançant e-mail abans del 18 de setembre. També s’ha d’omplir l’autorització, signar-la i portar-la el primer dia (o escanejar-la i enviar-nos-la mitjançant e-mail).

Més informació

Full de matrícula

 

ALTRES ACTIVITATS

Mintzalaguna: aquest projecte es duu a terme per tal que l’alumnat d’euskara tingui l’oportunitat de practicar la llengua amb un nadiu euskaldun. Fem parelles lingüístiques per practicar només euskara o euskara i català.

Berbataldea: Euskal hiztunek bere euskara praktikatzeko aukera. Bartzelonan ez badaukazu norekin euskaraz hitz egin, etor zaitez!

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres ens podeu escriure un correu electrònic a l’adreça euskarabcn@euskaletxeak.org o truqueu-nos al 933102200