Tallers i grups

:: TALLERS

Full de matrícula 2015-16

La nostra entitat compta amb una àmplia oferta de tallers de durada trimestral: octubre-desembre, gener-març i abril-juny. Per participar en un taller cal ser soci/sòcia.

El cost del taller és de 25€/trimestre, sempre que el taller sigui d’una hora. Si la durada és més llarga, el preu augmenta seguint aquesta proporció.

 

Pel curs 2015-16, us presentem aquesta oferta de tallers:

- Trikitixa

- Txalaparta

- Danses basques

- Pandero

- Txistu

- Història de la llengua basca

 

Per tal que un taller es pugui tirar endavant hi ha d’haver un mínim de 6 alumnes matriculats.  Per aquest motiu, necessitem que totes les persones que estigueu interessades ompliu la fitxa de soci/a i el full d’inscripció al taller el més aviat possible. Un cop matriculat/da, si al final els horaris no et quadren o bé no s’arriba al mínim de 6 persones per grup, la matrícula se’t tornaria.

Els horaris dels tallers s’establiran a mitjans de setembre, i a principis d’octubre començarà el primer trimestre del curs.

Si voleu matricular-vos, obtenir més informació o proposar un nou taller, veniu al centre cultural, truqueu al 933102200 o escriviu a barcelona@euskaletxeak.org

 

:: GRUP DE DANSES

La nostra entitat també compta amb un grup estable de danses basques. Tot i que per ser membre d’aquest grup no es demana cap condició, s’agraeix que els membres siguin socis/sòcies per tal de fer front a les despeses comunes de l’Euskal Etxea i del grup.

Si en voleu formar part, contacteu amb nosaltres en persona, per telèfon o e-mail.

Els horaris els establirem el mes de setembre en funció del nombre de gent apuntada i la seva disponibilitat.

Aurresku (agurra) a Barcelona: si et cases a Barcelona o rodalies i vols que algú et balli l’aurresku, posa’t en contacte amb nosaltres.